شعار سال
چهارشنبه 07 آذر 1403
  • 1401/12/08 - 15:59
  • - تعداد بازدید: 705
  • - تعداد بازدیدکننده: 674
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
در حکمی از سوی مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان تهران صورت گرفت؛

انتصابات جدید اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان تهران

در مراسمی با حضور مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان تهران، معاونین و دیگر مسئولین ستادی محمد احمدنیا، به عنوان رئیس اداره امور مالی این اداره کل، تورج نویزی، به عنوان سرپرست مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهید چمران و معصومه دیلمی خوزستانی، به عنوان مسئول تجهیز و راه اندازی مرکز ملارد منصوب شدند.

 

در مراسمی با حضور مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان تهران، معاونین و دیگر مسئولین ستادی محمد احمدنیا، به عنوان رئیس اداره امور مالی این اداره کل، تورج نویزی، به عنوان سرپرست مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهید چمران و معصومه دیلمی خوزستانی، به عنوان مسئول تجهیز و راه اندازی مرکز ملارد منصوب شدند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان تهران، جواد روان بخش در این مراسم با تاکید بر اجرای مطلوب اهداف و سیاست های سازمانی و بهبود کیفی فرآیندهای آموزشی، اظهار داشت: با شناسایی ظرفیت های منطقه و ابعاد آموزش های فنی و تخصصی در مراکز و برنامه ریزی دقیق در اجرای آموزش ها مطابق با نیاز بازار کار می توان شاهد توسعه اشتغال در جامعه باشیم.

وی خاطر نشان کرد: با استفاده از تمامی ظرفیت ها و توانمندی های موجود تلاش شود که رسالت سازمانی را با مهارت آموزی به افراد جویای کار فاقد مهارت برای ایجاد شغل و ارتقای مهارت شاغلین در صنایع و کارخانجات دنبال کرده و با ایجاد مراکز جوار و بین کارگاهی و آموزش در محیط کار واقعی با رویکرد ارتقاء کمیت و کیفیت در مسیر بهبود مستمر گام برداریم.

روان بخش با تاکید بر توزیع متوازن آموزش های مهارتی در استان تهران، بیان کرد: با شناسایی جغرافیای مناطق و ارائه آموزش های مهارتی مطابق با نیاز آن اقلیم می توان توازن مطلوبی در اجرای مهارت آموزی برقرار کرد از این رو با همکاری و هم افزایی فرمانداری و شهرداری ملارد اقدام به راه اندازی مرکز آموزش فنی و حرفه ای دولتی و سایت آزمون آنلاین در شهرستان ملارد به صورت رایگان در گام دوم انقلاب و در راستای توسعه نهضت مهارت آموزی شد که مورد استقبال عموم قرار گرفت.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان تهران اذعان داشت: ارائه آموزش های مشارکتی، توسعه تعاملات با صنایع و اصناف، دانشگاه ها، پادگان ها، بنگاه های اقتصادی و تمرکز بر عملکرد کاری در مراکز آموزش فنی و حرفه ای،  موجب افزایش بازدهی و کاهش فاصله آموزش تا بازار کار خواهد شد و ادامه این روند زیر بنایی استوار برای ایجاد اشتغال پایدار می باشد.

وی تصریح کرد: با بهره گیری از توانمندی مربیان در مدیریت کارگاه ها، نیازسنجی مطلوب، برنامه ریزی ویژه آموزش های اشتغال محور و به روز رسانی مستمر شیوه های نوین مهارت آموزی، می توان شاهد کاهش نسبی آمار جامعه جوانان جویای کار شد.

وی خاطر نشان کرد: رشد و گسترش آموزش های مهارتی در بین اقشار مختلف جامعه در سایه وفاق، همدلی و همراهی همکاران محقق می شود و اجرای این مهم موجب توسعه و بالندگی صنایع، اشتغال زایی و کارآفرینی می شود.

شایان ذکر است، حاضرین در این رویداد به بیان نقطه نظرات خود پیرامون اجرای مطلوب برنامه‌های آموزشی، چگونگی بهبود امور، تسهیل گری و تسریع  فرآیندها پرداخته و همچنین از خدمات ارزنده مهدی نجاتی رئیس پیشین مرکز آموزش فنی و حرفه ای شماره 9 شهید چمران در مدت تصدی این سمت با اهداء لوح، تقدیر به عمل آمد.

  • گروه خبری : اخبار عمومی
  • کد خبر : 96700
کلمات کلیدی
امین شکیبا
خبرنگار

امین شکیبا

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب
گفتگو انلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین