شعار سال
یکشنبه 04 آذر 1403

 

صفحه اطلاع رسانی مرکز شماره 9 شهید چمران

دوره های جدید مرکز سه ماهه اول 1403
دوره های مرکز فنی و حرفه ای شماره 9 شهید چمران که به صورت کاملا رایگان برگزار می شوند این دوره ها به شکل هر سه ماه یکبار در این صفحه اطلاع رسانی می شوند

علاقه مندان جهت ثبت نام به دفتر پذیرش مرکز واقع در مشیریه روبروی کلانتری مراجعه نمایند شماره تماس پذیرش 02133867358

 

دوره های سه ماهه اول سال 1403 به قرار زیر می باشند

1) دوره تون آپ
2) دوره تعمیربردپکیج وشوفاژدیواری
3) دوره تعمیربردلباسشویی وظرفشویی                           
4) دوره کمک بنای سفت کار درجه 2
5) دوره جوشکاری سازه های فولادی با فرایند smaw    496
6) دوره تعمیرکاردستگاههای سردکننده خانگی و تجاری
7) دوره تراشکاردرجه 2
8) دوره پرورش قارچ دکمه ای
9) دوره لوله کش ونصاب دستگاههای حرارتی درجه 2
10) دوره کابینت ساز چوبی
11) دوره  ریخته گردرجه 2
12) دوره برقکارساختمان
13) دوره نقشه کشی با نرم افزارsolidwork
14) دوره فرزکار cnc درجه 2
15) دوره طراح کنترلراینتر فیس و مدارات پردازشی با fpga
16) دوره نانوای نانهای حجیم و نیمه حجیم
17) دوره داخل تراشی قطعات
18) دوره کارورplc
19) دوره کارگر فنی (ماشین ابزار )
20) دوره فن ورز آبکاری





 

 

  • 1403/07/17 - 14:54
  • - تعداد بازدید: 97
  • - تعداد بازدیدکننده: 93
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به مناسبت بزرگداشت هفته فرهنگی تهران؛

جشنواره فرهنگی، گردشگری و ترویج فرهنگ مهارت آموزی در مرکز آموزش فنی وحرفه ای اقدسیه برگزار شد

به مناسبت بزرگداشت هفته فرهنگی تهران و در راستای تبیین نهضت مهارت آموزی جشنواره فرهنگی، گردشگری و ترویج فرهنگ مهارت آموزی در مرکز آموزش فنی وحرفه ای هتلداری و صنایع غذایی اقدسیه سه شنبه 17 مهرماه برگزار شد
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی وحرفه ای استان تهران؛ محمد حسن زمانی ضمن عرض تبریک به مناسبت ایام  ولادت سیدالکریم حضرت شاه عبدالعظیم حسنی و این هفته فرخنده گفت: برگزاری جشنواره و قراردادن توانمندی ها و محصولات کارگاه های آموزشی در معرض دید مخاطبین در افزایش انگیزه و بهروری مربیان و مهارت آموزان بسیار موثر است و این واقعیت را در برگزاری چندین جشنواره کاملا مشاهده کرده ایم.
سرپرست مرکزآموزش فنی وحرفه ای هتلداری و صنایع غذایی اقدسیه افزود: این جشنواره با شرکت 12 غرفه از محصولات صنایع غذایی مربیان و مهارت آموزان برگزار گردید که مورد استقبال کم نظیر مهارت جویان قرار گرفت.
وی افزود: تنوع و بازار کار محصولات غذایی منجر گردیده تا برگزاری دوره های مهارتی مرتبط با این رشته مورد استقبال بسیاری از مردان و زنان در مشاغل مختلف قرار گیرد و این انگیزه بخش ترین عامل برای  برگزای جشنواره صنایع غذایی است.
  • گروه خبری : آرشیو اخبار ,اخبار مراکز
  • کد خبر : 116448
کلمات کلیدی
محسن مکتبی
خبرنگار

محسن مکتبی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب
گفتگو انلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین