با حضور مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان تهران؛
از برگزار کنندگان اولین جشنواره مهارتی صنایع غذایی و خدمات تغذیه ای مرکز آموزش فنی وحرفه ای هتلداری و صنایع غذایی اقدسیه تهران تقدیر شد
به منظور ایجاد رغبت در برنامه های تبیین نهضت مهارت آموزی سیدعلی حسینی مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان تهران از برگزار کنندگان اولین جشنواره مهارتی صنایع غذایی و خدمات تغذیه ای مرکز آموزش فنی وحرفه ای هتلداری و صنایع غذایی اقدسیه با اهداء لوح و جوایزی تقدیر کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی وحرفه ای استان تهران؛ سیدعلی حسینی در حاشیه مراسم تقدیر از برگزار کنندگان جشنواره گفت: نگاه مثبت و تقدیر از عملکرد ها موجب ایجاد انگیزه و دلگرم شدن کارکنان و عوامل اجرایی در جهت بهبود امور و پیشبرد اهداف سازمانی می شود و در بسیاری از مواقع انگیزه آفرینی موجب بروز ایده و خلاقیت از سوی کارکنان می شود که می تواند با استفاده از ایده و مشارکت همکاران بسیاری از بحران ها را به فرصت تبدیل کرد و تمام این توفیقات را می توان از مزایای تقدیر و تشکر دانست.
شایان ذکر است شرکت کنندگان در این جشنواره با مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان تهران گفتگو و نظرات خود را در جهت چگونگی جذب کارآموزان به حرفه های مهارتی و ارتقاء جایگاه آموزش های فنی وحرفه ای عنوان کردند.
نظر دهید